Fyllingen-DHK 28-27 – Drammen

Fyllingen-DHK 28-27

DHK røk på et knepent tak borte mot Fyllingen Bergen

DHK hadde en fullkommen seiersrekke før søndagens kamp. Det skulle dog ikke vare.

Det var lenge en jevn kamp, med DHK et knepent knappehode foran Fyllingen.

– Vi fighter veldig bra. Vi står periodevis veldig godt bakover i forsvar. Dessverre klarer vi ikke å fullføre mange fine angrep mot slutten og dette blir avgjørende, sa Kristian etter kampen.

DHK ligger nå på en tredjeplass med tre poeng opp til Arendal og fem til Elverum. Fyllingen har plukket stødig med poeng og ligger nå og puster oss i nakken med bare ett poeng «skillnad». Det blir da enda viktigere med full støtte inn mot serieavslutningen.

Første mulighet for revansj kommer allerede onsdag når serieleder Elverum kommer på besøk. Taigaen (Elverums supporterklan) stiller mannsterkt så nå må Drammenpublikummet svare med samme mynt. Bli med på en av årets aller kuleste kamper 😀