Før kampen: Håvard Johannesen – Drammen

Før kampen: Håvard Johannesen

Haslum og DHK har delt mange gode kamper seg imellom. Med cupkamper som avgjøres med straffe i siste seskund, eller målkalas i ligaen. Det har også vært en og annen spiller som har traversert mellom klubbene. Flere DHKere i dagens tropp har en fortid i Haslum. En av de ferskeste er Håvard Johannessen. Håvard kom til DHK fra Haslum før denne sesongen og har med det god innsikt på flere av spillerne og Haslums nyere historie.
Halla Håvard. Du har jo fortid i Haslum. Kan ikke du fortelle litt om hvordan Haslum ser på kampene mellom DHK og Haslum?
– Jeg tror nok Haslum ser på kampen som mer spesiell enn det man gjør i Drammen fordi vi er mange som har gått fra Haslum til DHK.
Men DHK-Haslum er jo ofte kule kamper
Ja, hva er din kuleste DHK-Haslum kamp?
– Vi hadde jo en spesiell semifinale i fjor, som var veldig jevn der jeg hadde et mål på slutten som gikk inn, men som ikke ble dømt som mål, det endte opp i kontring til DHK og seier til Drammen. Veldig bittert. Så det er kampen jeg husker best tror jeg.
Men var jo også morsomt i høst hvor vi med mange skader og mange tidligere Haslumspillere på banen vant, det var gøy.
Er det noen av gutta på Haslum som det kommer til å bli ekstra digg å slå? Eller er det noen av gutta som du frykter vil gi deg ekstra mye deng?
– Nei, ingen spesielle som blir spesielt digge å slå, men blir gøy å se mange av gutta igjen.
Frykter ikke juling fra noen, gleder meg bare til kamp! Men Dominic Grimstad jo sterk som en bjørn så spiller han forsvar så skal jeg holde meg unna han. 
Kampstart på søndag er 18:00. Vi håper å se dere alle. Med to nye poeng mot Haslum kan vi virkelig presse haltende Arendal og Elverum.