DHK tilbake på pallen med seier over Bodø – Drammen

DHK tilbake på pallen med seier over Bodø

DHK gjorde alt riktig selv og fikk også hjelp av andre.

DHK sikret en overbevisende seier borte mot Bodø igår.

Kampen startet godt, og man kunne også tro at Bodø skulle henge med i årets første kamp. Men det varte bare en liten periode. Etter omtrent 14 minutter og stillingen 8-8 kunne derimot Drammen skyte fra, og sånn fortsatte de resten av kampen. En tung kamp for Bodø som begynner å få dårlig tid poengmessig, og en god dag for Drammen i toppen.

Samtidig gikk både Kolstad og Arendal på en skrell med tap mot henholdsvis Haslum og Halden. Og med det passerer vi Kolstad på tabellen og er «back in business». Neste utfordring for DHK er en skikkelig godbit. 17.02 kommer Haslum på besøk og med det et realt lokaloppgjør. Kampstart er 18:00.