Halden-DHK 30-32 – Drammen
Mathias tilbake i buret. Foto: Roy Johansen, Drammens Tidende

Halden-DHK 30-32

DHK kjempet seg til en tøff borteseier mot Halden

Lenge så det ut som det var Halden som skulle stikke av gårde med alle poengene i Remmenhallen. Men etter en lang pause fra seriespill var gutta klare til å ta opp kampen og snudde borte i Østfold.

Fremtidig DHK-målvakt Rasmus Bech sto godt lenge for Halden, men de siste 10 minuttene var det Mathias som ble avgjørende for utfallet av matchen. Med sine mange redninger holdt han DHK inne i matchen mens angrepet fokuserte på å ta igjen Haldens ledelse. Som belønning ble Mathias kåret til DHKs beste spiller av den lokale juryen.

På slutten av kampen fikk Halden en to-minutter. Denne skulle vise seg svært avgjørende da DHK klarte å utnytte dette med sitt raske angrepspill i overtall. Det var en litt rufsete kamp frabegge lag, noe som kan forventes når man ikke har spilt en tellende kamp på over én måned. Alt i alt tar gutta to viktige poeng og har fortsatt heng på lagene over. Bækkelaget tok en litt overraskende seier over Kolstad så der halet vi inn to poeng.

DHK er i aksjon igjen allerede på søndag. Da er det nevnte Bækkelaget som står for tur og gutta har mye å revansjere etter det sure nederlaget i Oslo i høst. Kampstart er 18:00