Fire kjappe med Gøran – Drammen
Foto: Roy Johansen

Fire kjappe med Gøran

Gøran svarer på treningsuken som var og kampene som kommer

Etter en ukes opphold i det sydlige Danmark er gutta tilbake i winter-wonderland, også kjent som Norge. Der de fleste av oss kanskje hadde nytt blingser med lun leverpostei og noe godt brygg i glasset, har gutta hatt helt andre tanker i hodet.

– Gøran du har vært på noen treningssamlinger opp gjennom karrièren. Hva har fokuset vært på denne gangen?

– Først og fremst har fokuset handlet om å få spilt oss enda mer sammen både bakover og forover. Vi er flere som har vært ute en periode og trenger all den matchingen vi kan få. Når man reiser bort slik vi har gjort nå blir det mer intensivt. Vi har muligheten til å gjøre flere økter daglig og kan samkjøre restituering og mat på en helt annen måte enn i hverdagen hjemme. Man får gjennomført mye på kortere tid kan man si. 

– Dere har jo møtt noen danske lag der nede. Hva har dere å vinne på å møte lag fra en «antatt bedre» liga?

– Det er alltid gøy å spille mot lag som vi ikke møter i den norske ligaen. Vi får matchet oss på et meget godt nivå også er det spillere vi ikke kjenner så godt til fra før som gjør det utfordrende og f.eks stå bakover da man ikke har så mye informasjon om hver enkelt.

– Men på kveldene da. Er det bare ligge på senga som gjelder eller skjer det noe sprell? Ingen historier?

– Har dessverre ikke så mange historier og komme med. Kanskje noen synes vi er en litt kjedelig gjeng men det blir for det meste å slappe av som gjelder. Trener man mer så må man hvile mer også.  Det blir veldig mange timer i sengen i løpet av de dagene her. Mange bruker timene til å se film, serier osv! Så er det noen som studerer.

– Nå nærmer hverdagen seg igjen med tett kampprogram. Hvordan blir det etter en lang pause?

Jeg tror at hele laget er enig med meg når jeg sier vi gleder oss enormt masse til og komme i gang. Vi avsluttet sesongen på en dårlig måte og har selvfølgelig lyst til å vise at vi er et lag som hører med i toppen av norsk håndball. 

Først ut for DHK er en bortekamp i Remmenhallen i Halden. Fjorårets kamp der ble en real opptur for gutta fra Elvebyen som tok med seg alle poengene med resultat 18-33. Blir det samme resultat i år? Svaret får vi 18:30 på onsdag!