Kaptein Hippe tilbake på banen. – Drammen

Kaptein Hippe tilbake på banen.

Etter et lengre skadeavbrekk er Johannes Hippe endelig klar for å bidra ute på banen.

Etter nesten ett år på sidelinjen er det klart for comeback for DHKs kaptein Johannes Hippe. En vanskelig skade i hælen har holdt han ute av spill siden februar i fjor. Selv om vi ikke har sett ham på banen har han bidratt i garderoben som den kapteinen han er. Men om alt går etter planen får han sine første minutter på «parketten» i kveld mot Haslum. Hovedpersonen selv er lettet over å endelig kunne slippe løs barnet i seg igjen.

– Det har vært en lang periode ute nå. Jeg er en ivrig person så å se gutta spille ball på trening uten å kunne være har vært tungt. Jeg har som regel gjemt meg inne på styrkerommet. Så dette er utrolig gøy. På de siste treningene har tenninga vært gjennom taket for min egen del. Vi hadde en helgetrening her for de som var hjemme og tilgjengelig og jeg hadde jo kamptenning selv om bi bare var en 7-8 stykk. 

For Kristian er dette en viktig styrking av laget på banen og på trening.

– Å få Hippe tilbake blir kjempebra nå på vårsesongen. Vi kommer selvfølgelig til å matche han pent nå i starten og så øke gradvis. Johannes er en spiller med hjerte på utsiden av drakten i kamp og på trening. På lange økter eller i seige kamper blir viljen hans bra å ha på lag. 

Det er dog en del av treningen Hippe fortsatt ikke er friskmeldt for, noe som tynger hans hjertet tungt.

– Dessverre er det fortsatt en liten stund til jeg kan være med på fotball-oppvarmingen så noen tårer til må felles før jeg er 100-prosent tilbake.