Program: vinterpause – Drammen

Program: vinterpause

VM for herrene er like rundt hjørnet og i sedvanlig prosess er det vinterpause i herrenes eliteserie. Etter en hektisk høstsesong er det få spillere og trenere som ikke så fram til en pust i bakken og tid til å restituere trøtte bein. Julen er over og for spillerne har første uken vært en klassiker bestående av testing og fysisk trening. Ikke overraskende leverte gutta varene.

– Vi hadde løpetester forrige uke og litt overraskende for meg, så leverte gutta bedre enn forventet, sa Kristian etter gårsdagens trening. 

Med seriestart cirka tre uker ennå er det ingen tid å miste for trenerapparatet.

– Med flere av gutta tilbake blir det sportslige fokuset på å tette bakover. Vi slapp til litt mye mot slutten synes jeg så vi må strukturere oss godt. 

Med en så spesiell sesong DHK har hatt med alle skadene, må planer kastes og nye komme til. Kristian har gått over kampprogrammet og har en klar mening om hva som blir målene for vårsesongen.

– For oss nå blir det viktig å få en så god plassering som mulig før sluttspillet. Vi har tre poeng opp til Elverum på en tredjeplass nå så det er ikke umulig. Men alle tre lagene over oss hadde en sterk høst så vi må spille opp mot vårt beste hver kamp. 

I morgen spiller DHK sin første kamp 2019. Da tar vi turen til Nadderudhallen og møter Haslum. Kampstart er 17:50.

Neste uke reiser Kristian for å kommentere under Håndball-VM før det blir en treningsleir i Danmark i siste uken før seriestart.