DHK forsterker med ny målvakt – Drammen

DHK forsterker med ny målvakt

Rasmus Bech blir en del av DHKs lag i 2019-2020 sesongen.

Selv om sesongen 2018-2019 ikke er ferdig, har forberedelsene for neste sesong allerede startet. Allerede har spillere som Aksel Horgen forlenget kontrakten og Espen Lie Hansen har signert. Nå er det også enda en nykommer som er å se å DHK-drakta fra neste sesong. Rasmus Bech i Halden Topphåndball har signert en kontrakt som trer i kraft fra sommeren av. Kristian Kjelling var godt fornøyd med å endelig slippe nyheten.

– Det var deilig å endelig få det på papir. Det har vært ganske sikkert en stund, men alle detaljene må være i orden før man slipper slike nyheter. Rasmus har bevist han er en god Eliteserie-målvakt og kommer til å styrke teamet vårt. Han er en type matchvinner-målvakt som kan avgjøre en kamp helt på egenhånd om han har dagen, sa Kristian etter at signeringen var i boks. 

Hovedpersonen selv var også glad for å ha fremtiden bekreftet.

– Jeg har vurdert de forskjellige mulighetene jeg hadde og er veldig fornøyd med å lande på DHK. Kristian har fortalt meg om planene framover og hvordan jeg passer inn i det og jeg er helt sikker på at DHK er den rette klubben for meg på dette tidspunktet, kunne Rasmus meddele etter signeringen.

Med et satsende DHK som styrker i flere ledd er det noen edle metaller som frister målvakten.

– I DHK får man muligheten til å kjempe helt i toppen. Det er der jeg vil være og jeg gleder meg til å være kontinuerlig i toppen av norsk håndball og jeg forventer en kamp om medaljene.