DHK-Runar 31-41 – Drammen

DHK-Runar 31-41

Skuffende siste kamp før ferien.

Det har vært en lang og intensiv høst for gutta våre. Mye skader har ført til mye belastning som igjen har ført til nye skader. Til tross for dette har DHK hatt heng på toppen. Ingen motstandere i Eliteserien har virkelig hatt grepet på oss, utenom Runar. Et skuffende tap i Sandefjord tidligere i høst skulle revansjeres. Og med Cenikas årlige veldedighetskamp som rammer lå det til rette for denne muligheten. Det klarte ikke DHK å utnytte.

– Dette var en kamp vi aldri klarte å få noe som helst kontroll bakover. Vi får ikke treff og Runar lager altfor mange mål. Vi syns det var skuffende etter vi nå har hatt en solid periode. Men nå skal gutta få seg ribbe og øl så skal det trenes skikkelig godt før vi går i gang i slutten av januar, sa Kristian etter kampen. 

Kampen endte til slutt 31-41 i Runars favør. Tapet til tross. Med 31 mål «samlet» gutta inn 155 000 kroner til Superselma. Penger som kommer godt til nytte i Superselmas arbeid for kreftsyke barn og deres familier.

Foto: Haakon Hallingstad
Foto: Haakon Hallingstad