To på rad for DHK – Drammen

To på rad for DHK

Gutta ble for sterke for Falk Horten og sikret en overbevisede 25-37 seier!

Aksel Horgen ledet an med 12 mål i det som skulle bli en kalasseier. Selv om Falk kriger hardt var det ingen tvil om hvilket lag som kom til å vinne denne kampen. DHK var i kanonform. Med Oscar og Gøran tilbake har det blitt flere strenger å spille på for Kristian. Gøran virket pigg og spilte det meste av kampen. Med denne seieren avanserte DHK opp på en tredjeplass. Ett poeng foran Elverum (som har to kamper mindre spilt) og tre poeng opp til serieleder Arendal som står med 19 poeng.

Allerede til søndag er det duket for nye kamp. Det er Runar som kommer på besøk og som dere husker endte det ikke godt i Sandefjord. Her har vi noe å revansjere. Dette blir en spesiell kamp. Denne kampen handler om mer enn håndball. For hvert mål DHK scorer, donerer Cenika 5000,- kroner til Støtteforeningen for Kreftrammede. Kampen er gratis for alle.