Før kampen: Falk Hortens kaptein Marius Kleiven – Drammen

Før kampen: Falk Hortens kaptein Marius Kleiven

Vi tok en prat med Marius før kampen i morgen!

DHK reiser i morgen ned til Vestfold og en historisk tøff bortebane. DHK har aldri vunnet mot Falk i Horten så vi står overfor en mulighet til å bryte en tradisjon. Det har ikke vært den beste starten for Falk denne sesongen. Med kun seks poeng og minus 55 i målforskjell, ligger Falk på en skuffende 11. plass. Vi tok en prat med Falks kaptein, Marius Kleiven om tingenes tilstand  i Rolv Wesenlunds fødeby.

Marius, en tøff sesong så langt. Hva er dommen?

– Ja det har vært en tøff start. Vi synes selv vi har gjort mye bra. Men vi ser at vi er litt ineffektive i angrep og blir straffet i kontra. Vi har gjort en del tekniske feil som vi blir straffet hardt for. Utviklingen i spillet er vi veldig fornøyd med og vi har tatt tak i en del defensive problemer vi har hatt.

Du nevner en del av grunnen. Straffet på kontra. Har dere hatt et denfensivt problem?

– Ja. Vi var blant de gjerrigste i fjor og det har vi ikke klart å gjenskape. Vi har slitt med å sette forsvaret, spesielt på kontra så det har vært stort fokus på å stenge luka. Det har vært tøffere å erstatte Simen Heyerdahl enn forventet. 

Hvordan skal dere stoppe oss i morgen?

Dere har hatt mye skader, spesielt på sentrale spillere og likevel klart å henge med. Det viser jo et kollektiv som er veldig bra. Men vi må helt klart ta ut Gøran. Er det en som vet å nyte godt av en god kontra er det han så vi må klare å nulle ut hans effekt.

Utenom det litt sportslige. Hva er det du driver med?

– Jeg er idrettslærer på NTG. En fantastisk jobb jeg fikk etter å ha kommet til Horten. Så det blir mye håndball utenom banen også. 

Ingen interesser?

Med vinterpausen nå skal det bli noen skiturer og om sommeren er jeg veldig glad i fiske på fjellet. 

 

Kampstart er 18:00. Kampen kan du se på en av Amedias aviser (om du har et pluss-abonnement).