Aksel Horgen forlenger! – Drammen
Foto: Roy Johansen

Aksel Horgen forlenger!

Høyrevingen har forlenget med en toårskontrakt

Gladnyheten om at Espen Lie Hansen vender hjem, kom rett før helgen. Nå kommer enda en god nyhet. Månedens høyrekant to måneder på rad, Aksel Horgen har signert en ny kontrakt som binder ham til DHK i to nye år. Etter hans overgang til DHK har han virkelig satt fyr på høyrekanten. Hovedpersonen selv var veldig fornøyd når denne avtalen var i boks!

Jeg er glad for å kunne si jeg skal spille i Drammen den neste sesongen også. For det første trives jeg veldig godt med gutta og teamet rundt. Samtidig har vi noe spennende på gang her. Jeg har lyst til å bidra til at vi blir laget som vipper lag som Elverum ned fra toppen.

Det har gått en noen dager siden Espen Lie Hansen signerte for DHK. Har det spilt inn på din avgjørelse?

– Det er klart jeg ønsker å kjempe i toppen om man spiller Norge. Så Espen har selvfølgelig vært en faktor som har bikka det i fordel Drammen.

Hvis alt går som det skal for din del Hva håper du å sitte igjen med etter to år?

Det er en toårs kontrakt hvor jeg har forskjellige muligheter etter 1 år. Jeg kommer uansett til å sitte igjen med masse ny erfaringer, gode minner, og forhåpentligvis noen nye gullmedaljer! Jeg skal uansett utvikle meg enda mer på flere områder og bli en enda bedre spiller.

Kristian var heller ikke i så dårlig humør etter at avtalen var signert!

– Dette var deilig. Aksel er en utrolig viktig spiller både på og utenfor banen. Han kommer alltid 100% på trening. En seriøs spiller og veldig ambisiøs. 

Neste utfordring ut for gutta våre er Falk Horten på onsdag! DHK har aldri vunnet mot Falk i Horten mens de begge har vært i Eliteserien. En gang må bli den første!