Espen Lie Hansen har signert for DHK – Drammen

Espen Lie Hansen har signert for DHK

Drammenseren har signert en treårskontrakt med gamleklubben

Fredag klokken 14:00 ble det klart. Etter åtte år som utenlandsproff smakte ideen om en hjemtur såpass godt for Espen at det ble en realitet.

– Det her føles veldig godt. Jeg er en Drammensgutt på min hals så det var helt naturlig når jeg først skulle vende hjem. Nå gleder jeg meg utrolig til en full Drammenshall og å spille med gutta. Kjelling har noe spennende på gang her. Det er et prosjekt jeg har stor tro på. 

Kjelling var selve definisjonen på glede etter signeringen.

– Dette er en fantastisk signering for oss. Sportslig betyr det veldig mye. Med tempoet Espen og Gøran kommer til å sette på treningene blir det nye høyder på tempoet. 

Vi får riktignok ikke se ham i aksjon helt ennå. Kontrakten trer i kraft fra 1. juli 2019!