DHK vant over FyllingenBergen – Drammen

DHK vant over FyllingenBergen

Ledet 17-11 til pause og vant til slutt med 31-27

Det ble en meget underholdende oppvisning av DHKs menn de første 30 minuttene hvor de lekte seg skikkelig i angrep. Det var ikke bare Horgen som briljerte, men også Joakim Andrè Hykkerud på strek kjempet som en løve mot sine oppassere. Og selv sørget han for syv mål totalt.

Andre omgang gikk ikke like «glatt», FyllingenBergen holdt nesten på å ta igjen hjemmelaget, men en god spurt av de «blå» sikret til slutt en 4 måls seier.

DHK sørget for at FyllingenBergen ikke smatt forbi på tabellen, og laget ligger fremdeles  på 4. plass med 14 poeng på 11 kamper.

DHK – FyllingenBergen: 31-27 (17-11)

Drammenshallen, 300 tilskuere

DHKs lag: Goran Rajkovic, Erik Skifjeld Alm 2, Christian Spanne, Håvard B. Johannessen 4, Adrian Aalberg 2, Sander Sebastian Akerlie, Joakim Andrè Hykkerud 7, Thomas Homeland Boilesen, Gøran Sørheim 3, Espen Gommerud Våg, Aksel Horgen 11, Oskar Olafsson, Lasse Thorsbye 2, Ole-Jacob Borch

Flest mål Fyllingen: Kasper Gudnitz 7