DHKs målvakter mot Arendal er klare – Drammen

DHKs målvakter mot Arendal er klare

Det er en debutant og en gammel kjenning som blir å se på banen i morgen

Med både Andreas og Mathias ute med skade, måtte Kristian ut på keeperjakt midt i sesongen. Med brudd i tommelen på Mathias og en strekk på Andreas var det snakk om en løsning for mer enn én kamp. Valget falt på en veteran og en nykommer. Goran er en gammel kjenning for DHK publikummet. Siden han la opp for to år siden har han kun stått litt i lavere divisjoner.

– Det blir veldig spennende. Det er jo en stund siden jeg sto på dette nivået så man er jo alltid litt usikker, men jeg gleder meg veldig. Sa Goran etter treningen onsdag.

Goran er klar på at det ikke er snakk om et langvarig comeback men at det er morro med et lite gjensyn.

– Ja jeg har lagt skoene på hylla «for godt» men når denne muligheten bøys seg så kunne jeg ikke si nei. Håndballen og eliteserien har vært en del av livet mitt i mange år så et lite gjensyn var for fristende. 

For Sander er det en litt annen situasjon. HK-72 spilleren er klar på at det ikke var helt slik han så for seg sin mulige debut!

– Nei dette var veldig overraskende. Jeg har aldri hørt om en slik situasjon før så, dette var jeg ikke forberedt på. Å miste begge målvaktene slik er en spesiell situasjon for laget men om sjansen byr seg så skal jeg gripe den. 

Situasjonen for de to kunne ikke vært annerledes. Med en som er ferdig med karrièren og en som kanskje starter på sin i morgen, er det en god mix på erfaring og ungdommelighet.  Se de begge i aksjon, fredag 18:45, gratis i Drammenshallen!