DHK-ØIF Arendal: Marinko Kurtovic – Drammen

DHK-ØIF Arendal: Marinko Kurtovic

Marinko gleder seg til kampen på fredag!

Årets gratiskamp nærmer seg med stormskritt. Årets folkekamp er mot vår historisk arge konkurrent, Arendal og tidligere DHK-trener, Marinko Kurtovic. Under Kurtovics ledelse har Arendal vært et lag å regne med i toppen av norsk håndball og ØIF har hatt et godt grep om DHK i denne perioden. Over  de siste ti i Eliteserien står DHK med 2 seirer, én uavgjort og syv tap.

Vi tok en prat med Marinko før hans retur til gamle trakter.

Marinko nå topper dere tabellen foran Elverum. Det er vel en ok start på første del av sesongen?

Jo det er en ganske ok plassering vi har der. Vi er selvfølgelig godt fornøyd med sesongstarten og vi må jobbe hardt framover nå for å kunne holde på den ledelsen. Å møte DHK nå med en så jevn tabell er ikke bare bare. 

Det har vært mange nære kamper med Elverum de seneste årene. Er det i år dere vipper de ned fra tronen?

Hehe det er det vi jobber for. Vi har et yngre lag med mye sult nå så vi er spente. Men det er alt for tidlig å si og det er mange lag som ikke er skrevet av kampen ennå. Den situasjonen dere er i nå er ekstrem men jeg er helt sikker på at Drammen kommer til å klatre når dere får tilbake de fleste. Vi hadde en lignende høst i fjor med mange skader. Sesongen er lang.

Det går mot årsbeste sålangt på tilskuersiden i Drammenshallen. Hvor viktig er et hjemmepublikum?

Man kan aldri avskrive den åttende mann. Det er en helt annen følelse når man har en trykka hall bak seg som heier, kontra noen tomme tribuner. Nå bør Drammenspublikummet kjenne sin besøkelsestid og komme og støtte laget. Jeg vet av erfaring at de kan.

Til slutt Marinko hva slags kamp får vi på fredag?

Det blir nok en tett kamp. Jeg tror keeperduellen blir vanskelig å spå. Det er aldri lett å forberede seg på kamper ed nye keepere. Goran er mer enn kapabel til å stenge buret helt i én kamp. 

Men dere har jo historisk et godt grep på oss?

Ja det er mulig men da er vel DHK vel så sultne på gjøre noe med den statistikken?

Vår egen Mathias Kolstad Holm har stor tro på en tett og jevn kamp på fredag. Kommer du og støttet laget? Kampstart er 18:45 og den er gratis for ALLE!!