Elverum-Drammen 31-26 – Drammen

Elverum-Drammen 31-26

Tross resultatet gjorde gutta en god og hederlig innsats i Terningen Arena

Med DHKs skadesituasjon ble Elverum borte, en litt for stor utfordring. Men gutta hadde ikke tapt kampen fra start og gjorde et hederlig forsøk til tross for skadesituasjonen. En meget god Mathias Holm startet kampen for Drammen og holdt stort sett ballen ute av målet i den tiden han var inne. For etter en redning på skuddet til Elverum-spiller Sigvaldi Guðjónsson, måtte målvakten ta seg en pause med tydelige smerter i hånden. Med en Andreas i god form, sto det bare 12-9 til pause.

Kampen var lenge preget av svakt angrepspill og gode målvakter i begge ender.  Men med et Elverum som ikke slapp opp trykket og kludder i vårt eget angrepsspill, klarte aldri DHK å hente inn ledelsen Elverum hadde bygget opp.

– Jeg synes gutta kjemper godt. Det er jeg veldig fornøyd med. Det er mange av gutta som spiller i uvante posisjoner så det er mye jeg er fornøyd med til tross for resultatet. Det ble jo en veldig spesiell situasjon på keepersiden. Først gikk Mathias ut med skade før Andreas også måtte ut rett før slutt. Men jeg vil berømme dem for en god kamp, sa Kristian etter kampen.

Med dette resultatet klatret Elverum opp på førsteplass på tabellen med elleve poeng. Ikke så langt bag følger DHK på en fjerdeplass. Bare tre poeng bak serielederen.

Neste kamp ut for DHK er hjemmekamp mot ØIF Arendal, fredag 9. November. Dette er årets gratiskamp og vi håper på en real folkefest. Kampstart er 18:45