DHK sikret solid seier over Bodø – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

DHK sikret solid seier over Bodø

En gjennomgående solid kamp av DHK sørger for en 33-25 seier!

Til tross for to bortetap denne sesongen har gutta våre vært bunnsolide i Drammenshallen. De står ubeseiret hjemme i både liga og cup, og en onsdag ettermiddag i oktober skulle ikke bli dagen hvor rekka rakna. De første 15 av første omgang henger Bodø greit med. Disse minuttene preges av ye etablert spill og scoringer begge veier. Men utover i omgangen fester DHK grepet om kampen og dikterer banespillet mer og mer, med alt fra kontringer og etablert forsvar. Andrea Bjørkmann Myhr hadde en veldig god omgang i buret.

Starten på andre omgang minner om den første, før DHK viser hvem som har mest futt i beina og tar over kampen. Periodevis er det så mye som 12-måls-ledelse. Laget virket veldig tent og det så lenge ut som det skulle bli virkelig stygt for Bodø. Ettersom kampen er sikret faller tempoet noe i kampen og det hele ender med en syv-målsseier til gutta. Ola Romsaas ble banens best med hele 11 mål og har virkelig funnet seg til rette i Drammenshallen. Lasse opprettholdt strafferekka si og har nå åtte av åtte mulige på de siste to kampene. Videre ville både Kristian og Bjørkmann Myhr trekke fram at forsvaret sto veldig bra idag.

Neste hjemmekamp er mot Arendal. Den spilles ikke før den 09.11 så det blir en stund til neste gang i hallen nå. Denne kampen blir årets gratiskamp, hvor alle kommer gratis inn!