DHK-Bodø onsdag 17:00 – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

DHK-Bodø onsdag 17:00

Gøran har delt sine tanker med oss før Bodø-kampen

DHK er tilbake på sporet igjen etter en overbevisende seier i E-cup i går. Gutta har vist en sterk hjemmeform denne sesongen og førstkommende seriekamp blir også i Drammenshallen. Gøran har tatt opp plass på benken som en del av støtteapparatet siden han ble skadet i sesongåpningen og har sine tanker om Bodø-kampen.

– Bodø har et bra mannskap som ikke har hatt en heldig start på sesongen. Men på papiret har de mange gode spillere noe som betyr vi ikke kan overlate noe til tilfeldighetene. De har en god skytter i Bielenberg og Djordje er en god playmaker så vi må klare å demme opp for de ferdighetene. Angrepsspillet vårt bør også sitte for de har en god førstekeeper, så vi skal ikke spille han god. 

Gøran er derimot sikker på at vi har et mentalt overtak.

– Vi vant tre av tre i fjor så vi har et mentalt overtak og har vet en del om de. Jeg tror ikke dette er den kampen de gleder seg mest til. 

 

Kampstart er klokken 17:00 og ikke 18:00 som vanlig. Billetter kan du få kjøpt på ticketco: https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/eliteserien_haandball_menn_dhk__bodoe