Jokke gleder seg til Europagjensyn – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

Jokke gleder seg til Europagjensyn

Kan det bli gjensyn med gamle tyske fans for Joakim?

Joakim  Hykkerud har mange år bak seg på den internasjonale arena, både som klubbspiller og landslaget. Da han kom hjem til DHK lå det et ønske om å kunne spille i Europa igjen. Ett år etter hjemkomsten er muligheten. DHK skal spille kvalifisering til E-cup og om ting går vår vei, blir det sene europa-cup-kvelder på Drammensere også.

– Det er fantastisk å være tilbake å være tilbake i Europa. Å Spille kamper mot motstandere man ikke lenger møter til vanlig blir kult. Det har blitt mange gode minner gjennom årene men det er helt klart at å spille Challenges-cup-finale med DHK henger veldig høyt. Og det har blitt mange kamper med Hannover og  Silkeborg. Det er noe ekstra spesielt både hjemme men også den reisen man får da, det er  veldig gøy. 

Skulle DHK gå videre til neste runde er det en spesiell motstander, Joakim gjerne vil møte.

– For meg hadde det vært ekstra gøy om vi kunne trukket Hannover i neste runde. De er i samme seeding-pulje som oss så det er det en reel sjanse for. Jeg har et godt forhold til Hannover-fansen. Noen husker kanskje at vi fikk besøk av en tromme-tropp fra Hannover i forrige sesong. De skapte jo kjempeliv så det hadde vært gøy med et gjensyn. 

Med kampstart 18:00 legges det opp til en fantastisk ramme. Vi håper på braa oppmøte og fantastisk liv i Drammenshallen i morgen!!