Oppdatering på skadesituasjonen – Drammen

Oppdatering på skadesituasjonen

Fortsatt flere ute men flere av gutta nærmer seg comeback.

DHK har vært riktig så uheldige med flere sentrale spillere som har vært utilgjengelig pga skader. Det er fortsatt mange ute men heldigvis så er det flere av gutta som viser god framgang og som snart er tilbake på banen.

Eirik Alm: Eirik har slitt med en lyskestrekk noe som har holdt an av banen. Det ser ut som at den er i ferd  med å lette så vi kan muligens se han tilbake på banen igjen i slutten av Oktober.

André Christiansen: Har to uker igjen på krykker etter operasjonen men er fortsatt et stykke unna å spille. Korsbåndskader er alvorlige og tar veldig lang tid. Det kommer an på opptreningen, men om alt går som det skal er det mulig vi ser han til sluttspillet.

Gøran Sørheim: Gøran har to uker til med skinne rundt kneet. Etter det skal det normalt gå to måneder før man er tilbake på banen.

Johannes Hippe: Det er lenge siden nå siden vi så kapteinen våres på banen. Etter et lengre opphold borte preget av uvisshet knyttet til skade fullførte Hippe en operasjon i ankelen/hælen i sommer og har hatt god framgang siden og år alt som det skal er han tilbake på banen igjen i løpet av november.

Vi krysser fingrene!!