Svein Erik «Svenna» Bjerkrheim er valgt inn til styremedlem i DHK – Drammen
Foto: Aftenposten

Svein Erik «Svenna» Bjerkrheim er valgt inn til styremedlem i DHK

- Velkommen tilbake "Svenna"!

10 år etter at han forlot klubben som daglig leder, er «Svenna» tilbake i manesjen. Denne gangen som en del av styret til DHK.

Velkommen tilbake Svein. Hvordan føles det?

– Dette her gleder jeg meg veldig til. Offisielt er det 10 år siden jeg hadde verv i klubben men jeg har vært inne på sponsorsiden siden den gangen, men dette blir gøy!

Hva var det som trigget deg til å stille?

– Historien om DHK blir aldri borte selv om det går opp og ned både sportslig og økonomisk. Nå har DHK igjen kommet ovenpå etter noen tøffe år. Jeg har blitt veldig imponert over den jobben som styret, administrasjonen sammen med Kjelling som DHKs spydspiss. Kjelling er en stor motivator for meg og de dyktige lederne i styret gleder jeg meg til å bli kjent med og lære av.

– Jeg håper jeg kan bidra litt jeg også. Både med historie om hva som var bra og ikke så bra og så håper jeg at nettverket mitt kan komme DHK til gode slik at vi får DHK opp på toppen av norsk håndball igjen!