DHK slo Viking Håndball 39-26 – Drammen
Ola Romsaas brøytet vei til kvartfinale! Foto: Haakon Halllingstad

DHK slo Viking Håndball 39-26

Ola "Hightower" Romsaas banet vei til kvartfinalen med hele 10 fulltreffere i kveldens kamp.

DHK tok en overbevisende seier forrige lørdag hjemme mot Halden. Og gutta har tydeligvis ikke tatt foten av pedalen for det luktet svidd gummi av samtlige såler etter kveldens knallsterke seier. Viking tok seg imponerende videre til 4. runde etter seier over Fyllingen Bergen, så dette var ikke en oppgave gutta kunne ta lett på. Men det var aldri noen tvil om hvor dette her skulle ende. DHK festet grepet fra første stund og jobbet solid i forsvar samtidig som kontringene satt gang på gang. Til pause sto stillingen 20-10. Starten av førsteomgang var ikke av de aller beste og DHK lot Viking ta litt innpå de første 10 minuttene. Men da våknet maskineriet på nytt og sterke mål av kveldens toppscorer Ola Romsaas, og lynraske kontringer av navnebror Ola Lillelien sørget for et imponerende resultat 39-26. Mer av dette takk!

 

Trekning av kvartfinalen vil bli avholdt i morgen 27.09!