DHK slo tilbake – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

DHK slo tilbake

Vant 33-24 over Halden etter strålende 1. omgang

DHK var tilbake i godt slag etter det kjedelige tapet for Runar i forrige runde. Etter en litt treg start løsnet det fullstendig for DHK-gutta, som gikk til pause med 19-10 ledelse. I 2. omgang tok det lenger tid mellom hver scoring.  Halden var en periode kun 5 mål bak, men en god avslutning av hjemmelaget sikret 33-24 seieren.

DHK – Halden: 33-24 (19-10)

DHKs lag: Mathias Kolstad Holm, Håvard B. Johannessen, Kristoffer Raastad-Hoel, Adrian Aalberg 4, Joakim Andrè Hykkerud 1, Ola Romsaas 4, Andreas Björkmann-Myhr, Thomas Homeland Boilesen 2, Espen Gommerud Våg 2, Aksel Horgen 10, Oscar Olafsson 2, Lasse Larsen Thorsbye 4, Ola Hoftun Lilleien 4, Henrik Sliper

Toppscorer Halden: Trym Bilov-Olsen 9

Utv: DHK: 4 x 2 min
Halden: 5 x 2 min