Før Runar: André Christiansen – Drammen

Før Runar: André Christiansen

- Det blir en spesiell dag for meg.

DHK vant første kamp, etter det som utviklet seg til å bli en liten thriller av en kamp mot Falk-Horten. Neste ut er et annet Vestfold-lag, nemlig Runar-Håndball. Som nyopprykket lag har de gjort mange spennende signeringer før sesongen og gjør seg klar til å sparke fra seg i Eliteserien. André Christiansen reiste dog fra nettopp Runar til DHK. Selv om han ikke vil være på banen, søndag vil det fortsatt bli en spesiell kamp for ham.

André, dette blir jo ditt første møte med gamleklubben. Du skal jo ikke spille grunnet skaden, men hvordan blir det å heie på et annet lag for deg?

– Jeg hadde syv veldig bra år i Runar. Det er der jeg har utviklet meg som seniorspiller. Derfor vil dette bli en litt rar og morsom opplevelse. Selvfølgelig hadde det vært litt annerledes om jeg hadde spilt, men uansett kommer det til og bety mye. Det er god venner av meg vi møter på den andre banehalvdelen

Hva slags spillestil har de?

– Runar sin spillestil handler om innsats og gi 100% i alle satsninger. Jeg tipper dette kommer til og bli en fysisk kamp mellom to gode lag.

Hvilke spillere burde vi se opp for?

– Som de fleste vet ligger mye hos keeperen Joachim. Han har vært ligaens beste keeper og er kanskje demmes viktigste spiller. I tillegg må vi få stopp på Tobias Rivesjø (hentet hjem fra Tyskland) og Kennie Boysen (tidligere Drammenspiller). I Espen Røhmer sitt skadefravær kommer mye av ansvaret til å ligge på disse to.

Hvordan tror du Runar vil gjøre det i år?

Jeg har troa på at Runar vil gjøre det bra, men de har fått en tøff start og samtidig har tre vanskelige kamper foran seg.

 

Kampstart er 15:50 i Runarhallen, søndag 16. september. Kampen får du sett på håndballtv.com (se linken under) eller så vil gutta sette veldig stor pris på alle tilreisende.

https://www.handballtv.com/?match=75517