DHK vant i serieåpningen – Drammen
Foto: Håkon Hallingstad

DHK vant i serieåpningen

DHK vant over Falk, Horten med 30-28

Det ble et spennende oppgjør da DHK møtte Falk i serieåpningen i Drammenshallen onsdag kveld.  Publikum forventet nok at DHK skulle vinne oppgjøret men kampen ble langt mer tett og jevn enn det mange satte pris på.  DHK var i føringen hele kampen igjennom med et unntak og ledelsen var aldri mer enn 2-3 mål.

Stillingen til pause var 14-12 til hjemmelaget.

Etter pausen fortsatte kampen i samme spor.  Avslutningen ble smådramatisk.  Etter at Falk tok ledelsen 25-24 og DHK tok tilbake ledelsen 27-25 ble det delt ut 2 røde kort.  Dessverre ble også hjemmelagets Gøran Sørheim skadet i kneet i avslutningsminuttene.  Det er i skrivende stund uvisst om skaden er alvorlig.  Kampen endte tilslutt med 30-28 seier til hjemmelaget.

DHK-Falk  30-28 (14-12)

DHK: Mathias K. Holm og Andreas B.-Myhr – Christian Spanne, Håvard B. Johannessen, Kristoffer R.-Hoel, Adrian Aalberg, Joakim A. Hykkerud 2, Thomas H. Boilesen 5, Gøran Sørheim 6, Espen G. Våg 3, Aksel Horgen 5, Oskar Olafsson 6, Lasse L. Thorsby 3, Ola Lillelien .

Toppscorer Falk: Stefan Ilic 10