Før seriestart: Johannes Hippe – Drammen

Før seriestart: Johannes Hippe

Kapteinens ord før avkast.

Seriestart skrider nærmere og det er mange som synes håndballferien er alt for lang. Men nå er seriestart like rundt hjørnet og gutta kan vise alle at de hører hjemme i toppen. En som vi dessverre ikke får sett fra start er kaptein Johannes Hippe, som fortsatt er ute med skade. Men for de som har sett ham på tribunen vet hvor mye han brenner for laget og gutta. Skal man vite «tempen» på gutta er dette mannen å snakke med!

Aller først Johannes. Hvordan er stemningen i laget før første seriekamp?
Den virker veldig bra, vi har trent godt og selvom det har svingt noe i oppkjøringen er stemning god. Det er selvfølgelig alltid litt nerver og spenning før en ny sesong, men sånn skal det være. Gutta virker klare.

Hvilke tanker har dere som lag gjort dere før denne sesongen?
Vi ønsker å fortsette den gode utviklingen vi har hatt foregående sesonger. Vi er klare for å kjempe i toppen, men gleder oss også til å prøve oss i Europa. Det tror vi blir både utfordrende og lærerikt.

Hvordan kaptein vil du være nå som du er skadet?
Det er vanskelig å utfylle rollen som kaptein når man er skadet, fordi man ikke er med der det gjelder, på banen. Det største bidraget du kan gjøre som spiller og kaptein er jo å gi alt du har på parketten og forsøke å få andre med deg. Men jeg forsøker å være en kaptein som interesserer meg for lagkameratene mine, og som kan gi støtte og motivasjon hvis det trengs.

Hvordan er det for deg å skulle sitte på siden?
Det er tøft. Jeg er veldig klar for å bidra igjen og vil spille håndball. synes med andre ord det er kjipt å være skadet, så synes oppriktig at det er vanskelig å sitte på siden nå som en ny sesong drar i gang .

Hvilke spillere må vi se opp for på Falk Horten?
Falk har mange gode og et godt hardtkjempende kollektiv. Må jeg trekke frem en blir det Ilic, som laget mye trøbbel for oss forrige sesong.

Når kan vi vente oss å se deg ta roret ute på banen igjen?
Jeg håper at det blir så raskt som mulig før jul. Akkurat når, er noe mer usikkert. Det avhenger av hvordan opptreningen gå

 

Kampstart er onsdag kl. 18:00. Billetter får du kjøpt på: https://dhk.ticketco.events/no/nb

Det er fortsatt mulig å skaffe seg sesonkort. Linken til siden er: https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/drammen_haandballklubb_sesongkort_201819