DHK videre til runde 3 i cupen – Drammen
Her fra fjorårets cupfinaleseier.

DHK videre til runde 3 i cupen

DHK gjorde kort affære av Notodden og vant med sifrene 17-46

DHK var store favoritter før møtet med Notodden, onsdag kveld. Og guttene hadde ingen problemer med å innfri etter forventningene. Med toppet lag og fult fokus, regjerte drammenserne første omgang og tok ledelsen 5-22.

– Vi stilte med toppa lag og tok oppgaven seriøst. Forsvaret var disiplinert og godt og vi hadde høyt tempo i det vi gjorde. Gøran gikk foran og kontret inn mange i 1. omg. I 2. omg. var det fortsatt mye fart og fine mål. Kampens høydepunkt kom da Joakim kastet flyver til Aksel og fikk den tilbake i dobbelflyver og skåra. Ellers dominerte Lasse fra venstrekanten, fortalte Mathias etter kampen.

Sluttresultatet ble 17-46 og vi er klare for tredje runde i cupen.

Førstkommende onsdag er det seriestart for Eliteserien og DHK tar imot Falk-Horten hjemme. Kampstart er 18:00 og vi ønsker dere alle velkommen og håper mange tar turen for å heie gutta våre fram til nok en sterk seriestart!