Treningsuke i Danmark – Drammen

Treningsuke i Danmark

Med teambygging og gode treningsrutiner har Kristian fått flere svar før sesongstarten

Ingen god oppkjøring er uten en treningsuke, hvor man gjennomfører kvalitetsøkter og setter av tid til å bli bedre kjent med nye og gamle lagkamerater. Denne oppkjøring er intet unntak og i år gikk turen til Danmark. Med håndballkamper mot Bjerringbro-Silkeborg og Mors-Thy Håndbold har DHK møtt god motstand og fått god trening mot sterke danske motstandere. Vi spurte Kristian om hva han og laget har fått ut av denne turen.

Velkommen tilbake til Norge, Kristian. Hvordan har treningsuken gått?

Treningsuken har gått veldig fint. Hatt 4 økter, en sammen BSV. Som jeg syns var spennende og annerledes for gutta. Det er alltid lærerikt å kunne lære av andre.

Hva føler du at laget sitter igjen med?

Vi sitter igjen med mange ting. Jeg begynner å se hvilke kombinasjoner som sitter og ikke minst hvor vi blir nødt til å jobbe mer. Og jeg ser at vi har en del å jobbe med.

 

Når du tar med guttene på en slik tur så setter du deg noen mål for oppholdet. Hva har fokuset vært på?

Fokuset har vært angrepsspillet og jeg kan se vi har masse å jobbe med men syns også en del av det vi jobber med begynner å flyte litt bedre.

 

Har det vært fokus på teambygging?

Vi har hatt en hel ettermiddag på torsdag sammen BSV og de hadde et event byrå de bruker til teambuilding som kjørte opplegget. Det var lærerikt og utrolig gøy. Gutta måtte jobbe sammen, lytte til hverandre og ikke minst samhandle. En meget bra dag.

Hvorfor er det bra for laget å reise bort slik?

Vi er et amatørlag så vi tilbringer ikke på langt nær så mange timer sammen som et profflag. Da er det alltid godt å få vært mye sammen og jobbet med ting. Vi har også godt å trene og spille med lag som holder høyere nivå enn oss selv og de fleste norske lag. Da må vi strekke.

 

Oppkjøringen er ikke helt over ennå. Første seriekamp er hjemme i Drammenshallen mot Falk-Horten 05. september klokken 18:00