Pressemelding 11. august 2018 – Drammen

Pressemelding 11. august 2018

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen til Ribe-Esbjerg, Danmark

DHK og Ribe-Esbjerg har kommet til enighet om en overgang for Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen. Overgangen skjer umiddelbart. Vildalen har spilt sin siste kamp for DHK i denne omgang.

DHK ønsker Herman Gabriel Ranneberg Vildalen lykke til i sin nye klubb og velkommen tilbake til Drammen. Vildalen ønsket selv å ta denne utfordringen og Drammen ønsker å støtte sine unge spillere som ønsker proffkarrierer ute. DHK har i sin beslutning også ta hensyn til den økonomiske gjenreisningen av klubben og de inntekter overgangen gir klubben.

Hermann Gabriel Ranneberg Vildalen kom til Drammen Håndballklubb fra St. Hallvard håndballklubb foran sesongen 2017/2018.

Kristian Kjelling, hovedtrener i DHK sier;

Vi ønsker Hermann lykke til i Ribe-Esbjerg, men vi vil selvfølgelig savne han i DHK. Overgangen setter oss noe tilbake i forhold til hva vi har jobbet med i forberedelsene til årets sesong.

 

Vi har alltid sagt at vi ønsker å utvikle spillere og hjelpe de videre til utlandet. Denne overgangen forteller at vi gjør mye riktig i DHK. Vi vil være en klubb med store ambisjoner og ønsker spillere med de samme ambisjoner.

 

For ytterlige kommentarer;

Hovedtrener Kristian Kjelling, tlf. 924 31 393

Daglig leder Arne Dokken, tlf. 970 20 250