Landslagsoppdateringer – Drammen

Landslagsoppdateringer

Boilesen med scoringsform på plas og Hoftun Lillelien med juniorene.

EM for Gutter 98-landslaget er godt i gang, og selv om det har vært en tøff start for landslaget har vår mann Thomas bidratt med flere scoringer. I første kamp mot Slovenia ble det dessverre 27-19. Thomas noterte seg med 4 scoringer.

Dette sa trener Joar Gjerde til handball.no kort etter kampslutt:
Det ble en tung åpningskamp.- Vi slet angrepsmessig i hele kampen og klarte heller aldri å få i gang kontringsspill. Vi gjorde mange endringer underveis, men dette var dagen da intet lyktes. Vi vant ingen dueller, og Slovenia var sterke og spilte aggressivt, og det klarte vi aldri å finne mottrekk mot. 
Nå gjelder det å forberede seg godt til kampen mot Serbia fredag, den må vi vinne, avsluttet en skuffet trener

Mot Serbia ble det mye jevnere men dessverre ble det er knepent 27-30 tap. Her noterte Thomas seg med ytterligere 6 mål og har til tross for en tøff start for landslaget, fått i gang skuddarmen.

 

Ola Hoftun Lillelien som er en del av sammarbeidsklubben HK -72 har blitt tatt ut på det norske ungdomslandslaget (LM00). Selv om vi gjerne skulle sett vår egen Ola Romsaas også tatt ut, var han utilgjengelig på grunn av skade.

Det norske laget skal først delta i ScandIbericoturneringen i Portugal fra 3. til 5. august som oppkjøring til EM. I den turneringen deltar Norge, Sverige, Portugal og Spania. Deretter venter EM-kamper fra 9. til 12. august i mesterskapet som går i Kroatia.

Norge møter Frankrike 9. august, Danmark dagen etter og avslutter det innledende spillet mot Romania 12. august.

 

Vi gratulerer Lillelien og gleder oss til å se ham i aksjon.