Djordjes siste arbeidsdag er over – Drammen

Djordjes siste arbeidsdag er over

Djordje Teodorovic går videre til nye utfordringer i hjemlandet

Idag hadde Djordje Teodorovic sin siste dag i administrasjonen til DHK. Djordje kom til oss fra sin lederstilling i Oppsal håndball, sommeren 2015. Han har fått være med på reisen DHK har hatt de siste årene og har vært en sentral figur i administrasjonen for å få snudd skuta. I kjent Djordje stil ble det en sen dag på kontoret idag også og han kunne derfor ikke love å komme med en kommentar allerede, men artikkelen blir oppdatert med noen ord fra Djordje så fort han klarer å legge fra seg arbeidet.

Djordje ble i vinter tilbudt hovedtrenerstillingen i sin moderklubb Metaloplastika, hjemme i Serbia. Som en trener av hjerte var det vanskelig å skulle takke nei til drømmejobben. Metaloplastika har blant annet vunnet Champions League to ganger, og således er de en stormakt innen europeisk håndball, som har hatt en litt tøff periode i senere tid. Som en arbeidshest og en som har vært med på å snu flere klubber fra tøffe kår til suksess, er Djordje en mann som kan være gull verdt for hans nye arbeidsgiver. Det tror ihvertfall vi. DHK ønsker Djordje masse til lykke på denne spennende utfordringen han tar på seg og vi håper at våre veier krysses igjen.

 

 

Under ligger Djordjes velvalgte ord:

 

Kjære og mine DHK-ere ❤

 

Med stor ære og stolthet konkluderer jeg at siste arbeidsdagen er unnagjort! Det ble en lang og herlig dag! På en måte gjenspeilet dagen den hele 3-års periode i DHK. Mange spennende oppgaver, noen få kjedelige (men de må også gjøres J ), god kameratskap, latter og sunn arbeidsklima! Og JA, vi fikk det til også i dag! Kan ikke fortelle hvor stor motivasjon og drivkraften var inn i meg hver dag jeg åpnet dører av DHK-kontoret.  Har følt meg hjemme! Har følt at DHK-ere satt virkelig pris på det vi gjorde på kontoret! I kveld, nøyaktig kl 22, sammen med Trond Heieren, låste jeg dører på kontoret i Drammenshallen for den siste gang. Ganske rar følelse egentlig… Det å ikke tenke i helgen på nye oppgaver i uken som kommer er noe nytt.

Retter nå alle krefter og tankene mine mot moderklubben og håndballen i Serbia! De trenger hjelp! Jeg skal stå på!

Men en ting er jeg 100% sikker på: disse 3 år i Drammen forblir for evig og alltid gravert inn i hjertet og sjelen min! Ja, jeg elsker DHK og kommer til å være klubbens ambassadør livet ut!

 

GOD SOMMER alle sammen og lykke til med sesongen!

 

P.S. Om vi møtes til kamp en gang… da lover jeg at det blir kamp til døra J men lover også at jeg ikke kommer til å bruke de serbiske triksene mot DHK-en MIN J J J