Minneord Tor Coward – Drammen
Foto: Drammens Tidende

Minneord Tor Coward

Han var en ekte Blå DHK`er

Det er med stor sorg vi har mottatt budskapet om Tor Coward sin bortgang.

For oss i DHK er minnene mange om Tor og alt han har bidratt med i vår klubb. Tor har sammen med Knut Hassel skrevet alle DHK sangene og den første helt tilbake i 95/96 sesongen.  Vi har hatt gleden av å ha Tor med oss på utallige arrangementer og kamper. Siste gang så sent som i romjulen 2017 i forbindelse med cupfinalen.

Han var en ekte Blå DHK`er.  Det var aldri nei i Tors munn når han ble spurt om noe eller ble involvert i noe, og med hans kreativitet ble det mange gode låter, DHK revy og andre morsomme bidrag.

Våre tanker går i dag til Åse og Tors nærmeste familie og venner. Kjære Tor, takk for at vi fikk lov til å bli kjent med deg. Takk for din herlige latter og dine kreative innspill og takk for din positivitet.

Vi vil savne ditt nærvær. Hvil i fred .

 

Hilsen alle oss i DHK familien