DHK-spillernes sommerferie: Mathias Kolstad Holm – Drammen

DHK-spillernes sommerferie: Mathias Kolstad Holm

Eventyreren Mathias?

Med en mai-måned bak oss som satte varmerekorder over hele sør-Norge, lurer nok mange på om det var sommeren vi fikk. Uavhengig av været så har DHK-gutta spilt seg til en velfortjent sommerferie med mye bading og late dager.

I en serie mindre artikler vil vi få høre hvilke planer DHK-spillerne har for sommeren. Er de reiseklare, skal til varmere strøk eller bil det terrassen hjemme i Drammen?

Først ut er sisteskanse og «veggen», Mathias Kolstad Holm.

Mathias, hvilke planer har du for sommerferien?
Jeg skal to uker til Miami, Key West og Fort Lauderdale. Ane og jeg har en deal om at vi hvert år skal oppleve et nytt, kult sted ute i den store verden. 

Hva er din hemmelige/favoritt sommerperle?
I Drammen er det Landfalltjern, selvsagt! Ellers er Sandefjord magisk på sommerstid og huset til foreldra mine på Kreta er også helt topp.

Hva er best: Norgesferie eller utenlandsferie og hvorfor mener du det?
Ja, takk begge deler! Drar alltid en uke eller to til utlandet, men er en uke eller to på hytta til svigers i Sandefjord også 😎 Noen ganger kan man velge i pose og sekk 😇

Nevn ett sted du har vært som du absolutt ville anbefalt.
New Zealand, bodde der et halvt år. Helt fantastisk land! De har ikke et eneste farlig dyr eller kryp, så du kan i praksis gå barbeint ut i den vanvittige naturen og sove under åpen himmel. De har dessuten et av verdens beste surfesteder og en avslappa livsstil.