DHK gikk ikke til sluttspillfinalen – Drammen

DHK gikk ikke til sluttspillfinalen

Tapte 26-28 for ØIF Arendal i den siste semifinalen

«Den som har dagen på kampdagen tar seg videre» sa DHK-trener Kristian Kjelling før kampen.

Det var ikke DHK. Mot Arendal fungerte ikke alt som det skulle, etter storspill på Sørlandet i den andre semifinalen.

«Når vi ikke setter sjanser, bommer på straffer og ikke er helt på taper vi med to mål, dessverre. Det er små marginer, og da må vi sette de klare sjansene», sier strekspiller Joakim Andre Hykkerud etter det andre nederlaget mot ØIF Arendal.

DHK misset blant annet to straffer på slutten og etter en hyperspennende avslutning vant ØIF til slutt med 2 mål.

Det er lov å være skuffet når man ryker på så små marginer.   Men når man får dette på litt avstand vil man se en fantastisk gjennomført sesong.

Takk til våre fantastiske spillere som gjør det enkelt å heie på dere. Takkk til alle våre fans som klapper oss fram og har klappet oss til cupgull, seriesølv og semifinale i sluttspillet. Takk til alle våre frivillige som stiller opp i tykt og tynt for å hjelpe klubben i vårt hjerte. Takk til alle våre samarbeidspartnere. Uten dere hadde dette ikke vært mulig. Og takk til Kristian og resten av støtteapparatet som har orkestrert og lagt til rette for at gutta kan gjøre en best mulig jobb.

https://www.facebook.com/drammenhk/videos/1928909027143777/

Dette har vært litt av en sesong og vi kan nesten ikke vente til neste. Heia DHK💙💙 #DHK #Drammenhk #blåihjertet💙 #eliteserien