ØIF Arendal – DHK 21-26 – Drammen

ØIF Arendal – DHK 21-26

Et bunnsolid DHK sørget for omkamp i Drammenshallen

Gutta slo kraftig tilbake etter det snevre tapet mot Arendal på mandag og sikret den tredje semifinalekampen, på søndag.

Det ble tøff affære da DHK og Arendal barket sammen på mandag. Både tenner og seier føyk rett ut av vinduet for gutta våre. En seier borte ble da avgjørende for å skulle komme til en final. En seier som på forhånd så veldig tøff ut. Men gutta skrudde tenningen til 10 000 og svidde underlaget så kraftig at kommunen må ta opp lån for å dekke skadene.

Med stillingen 15-7 til pause så de blåkledde seg aldri tilbake og cruiset etterhvert inn en sikker 26-21 seier.

– Vi er godt fornøyde med denne kampen. Etter mandagens kamp var det mye som ikke stemte og vi har alle gått inn i oss selv for å se hva vi kunne gjøre bedre. Nivået på trening har vært veldig bra og gutta er virkelig skrudd på idag. På søndag blir det laget som har den beste formen som vinner, kunne Kristian melde etter kampen.

Joakim ble pakket inn i første kampen, men fikk nok plass i gårsdagens revansj til å nette seks mål og DHKs toppscorer.

– Dette var en rå kamp av oss synes jeg. Vi kjemper godt bakover og spiller disiplinert i angrep, hvor det blir mange harde dueller. Tonen var jo satt i første semifinale og det er slik jeg synes det skal være. Det viser at det er mye som står på spill og at lagene tar dette seriøst. Jeg håper virkelig folk tar turen på søndag og heier oss fremover.

 

Det blir en sen kamp på søndag med kampstart 20:30.

Billetter får du kjøpt på: https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/3_semifinale_i_sluttspillet_2018_dhk__oeif_arendail