DHK – ØIF Arendal 21-22 – Drammen

DHK – ØIF Arendal 21-22

Nå skal vi legge denne kampen bak oss og sørge for at det blir en søndagskamp

Det  ble dessverre et tap i første semifinalekamp mot Arendal. Men for et fyrverkeri av en kamp det var.

Man kunne kjenne på spenningen allerede før kampen. Mange mennesker hadde tatt turen til hallen og bortelaget hadde med seg en stor og høylytt gjeng. Rammene var satt for en kjempekamp. Og trykk ble det. Harde taklinger og sterke forsvar resulterte i en ørliten ledelse på 3-2 fordel Drammen, etter 10 minutter spilt. Kampen svaiet frem og tilbake og det var tidlig klart at det ikke ville bli en målfest. 26 minutter ut i kampen smalt det hardt for alvor da Gøran fikk en albue i munnen som satte ham ut av spill resten av kampen. Hele situasjonen fikk hallen til å koke og to mann ble sendt rett på tribunen. Rett før pause satte Arendal inn en sluttspurt og tok ledelsen 9-10.

Andreomgangen ble like tøff. Kampen svingte mellom lagene og med forsvarene som fortsatt sto like godt, var det kun periodevis effektivt spill som ga mål. Alle andre angrep ble stoppet. Johannes Hippe rakk ikke å bli klar til sluttspillet. Skaden i hælen var mer innviklet enn først antatt. Men ingen må tro at han er mann som ikke heier på hans gutter og klubben sin.

– Det var en skikkelig semifinalekamp. Mye guts, fight og vilje som presser ut finspillet av kampen. Jeg synes det er litt tilfeldig hvem som vinner til slutt egentlig. Vi må bare slikke sårene og gjøre oss klar til torsdag. 

Du er jo en følelsesperson, hvordan er det for deg å sitte på sidelinjen under en slik kamp?

– Haha det er alltid helt forferdelig å være tilskuer under en slik kamp. Jeg blir så nervæs og lever meg veldig inn i det. Gutta fighter bra  men jeg var på vei ut på banen der et par ganger. Da det smalt der med Gøran så var det nesten så pappa måtte holde meg igjen, kunne Hippe åpent dele etter kampen.

Ikke overraskende var trener, Kristian preget av resultatet etter kampen.

– Kristian hvordan skal vi slå tilbake etter en slik kamp?

– I morgen blir det full videoanalyse selv om det er tydelig utover i kampen at vi har problemer med å komme til i etablert angrep. Vi sliter med å komme til sjangser og vi får det vanskelig med å sette en rytme i angrepsspillet. Det var skuffende så vi må bare kjøre på, på de dagene vi har nå.