Før semin: Gøran og Mathias – Drammen

Før semin: Gøran og Mathias

- Vi vet vi kan slå alle i ligaen

Tiden går fremover og det tikker mot første semifinalekamp mot Arendal. Gøran og Mathias har begge viktige roller å spille om vi skal ta oss til finalen. Vi hørte med gutta om hva de tenker om laget Arendal.

Gøran, hvordan tok spillergruppen det at det ble ØIF Arendal og ikke Haslum i semifinalen?

– Det tok laget veldig fint egentlig. Uansett hvem det hadde blitt ville det blitt en tøff kamp. Det blir en kamp med mye tempo. 2 lag som er glad i løpe.

For de som ikke er helt oppdatert på Arendal, hvem er formspillerne og hvordan stopper vi de?

 Arendal er godt kollektiv, flere spillere som er i god form, skal man stoppe de må vi stoppe laget og ikke 2 spillere. Vi skal stoppe de på samme måte som vi har gjort egentlig hele sesongen uansett motstand. Stå godt bakover og hvis Mathias fortsetter der han har vært blir det meget bra. Det er egentlig en helt»vanlig» kamp. For min del er det hvertfall ikke noe mer.

Mathias, hva kan fansen forvente når vi og Arendal barker sammen?

– Fansen kan forvente å se to lag med sterke og fysiske spillere som gir ut juling i forsvar og ofrer alt for lagene sine. Jeg forventer en jevn og tøff match der de siste 10 minuttene blir avgjørende! Marinko er en rutinert og god trener, så han kommer nok med et triks eller to.. Kanskje er det to merker i forsvar eller muligens han tar ut Gøran allerede fra vår egen 9 meter for å forhindre vår ankomst? Arendal sine sterke sider er et solid forsvar og et sammenspilt lag. De har noen foregangsspillere i Heia Pedersen, Lindell og Vidovic i tillegg til meget gode kanter. Vi må være på jobb for å slå dem.

Etter sterke prestasjoner mot Arendal i ligaen har vi kanskje et mentalt overtal på de. Men hvordan er forholdet mellom dere ute på banen? Er det som en hvilken som helst annen kamp eller smeller det litt mer?

 Arendal er et av de tøffeste lagene i ligaen og det har i mange år vært vanskelig å slå dem. Er en grunn til at de har vært medaljegrossister.. Men alt går opp og ned, jeg husker jo å ha spilt mot Arendal sitt A-lag i 2. divisjon før de rykka oppover i systemet. Nå er vi på vei opp, og slik vil vi ha det.

 

Kampstart er 19:00, mandag. Billetter kan du kjøpe på:

https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/semifinale_i_sluttspillet_2018_dhk__oeif_arendal