Tren med de beste! – Drammen

Tren med de beste!

Påmelding her!

Meld deg på her!

Waterguard Håndballskole 2018
Bli med på fire uforglemmelige og innholdsrike dager i Drammenshallen når Waterguard og DHK inviterer til håndballskole. Noen av Norges mest profilerte landslagsspillere kommer og deler sin erfaring med deg.

Når arrangeres dette?
I 2018 arrangeres Håndballskolen mandag 25. juni til torsdag 28. juni. Informasjon og timeplan vedr. Håndballskolen vil bli tilsendt på mail ca. 2 uker før Håndballskolen starter.

Hvem kan delta?
Jenter og gutter i alderen 8-16 år.

Hvor, når og hvordan?
Vi starter opp mandag kl 10:00 og avslutter uken torsdag ca kl 15. Håndballskolen vil foregå i byens storstue, Drammenshallen som hovedbase.
Vi åpner hallen kl 09:00 hver dag. Middagen serveres hver dag kl 17:00 i Drammenshallen. Barna hentes kl 17:30, eller etter avtale (de som ikke skal bo på hotell).

Ønsker du å bo på hotell, har vi et opplegg for deg på Scandic Ambassadeur Hotell i Drammen, som er i gangavstand fra Drammenshallen.
I løpet av Håndballskolen skal vi ha mange håndballøkter. I tillegg blir det diverse konkurranser og sosiale aktiviteter på og utenfor håndballbanen.

Instruktører
Spillerne på DHK’s Eliteserielag stiller som trenere/instruktører på Håndballskolen. I tillegg får vi besøk av noen profilerte landslagspillere.

Gruppeinndeling
Deltakerne blir inndelt i grupper basert på alder og klubbtilhørighet. Ved store og/eller små grupper, slår vi muligens sammen to alderstrinn. NB! Dersom du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen du kjenner fra andre klubber enn din egen, skriver du det i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet, eller melder direkte på e-post dhk@dhk.no

Priser
Deltakeravgift: kr 3.650,- inkluderer instruksjon/trening, overnatting, alle måltider (frokost, lunsj, middag og frukt), alle aktiviteter, vakthold, t-skjorte.

Uten overnatting: kr 2.650,- inkluderer instruksjon/trening, alle måltider (frokost, lunsj, middag og frukt), alle aktiviteter, vakthold, t-skjorte.
Vi anbefaler overnatting for alle deltakere, selv om man bor i nærheten eller har andre alternativ.

Søskenmoderasjon – se lenger ned i teksten.

Avbestilling
Dersom man trekker seg:
– før 21. april vil man få refundert kr 3.000,-
– før 21. mai vil man få refundert kr 1.500,-
– etter 21. mai ingen refusjon
Avbestillingen må sendes skriftlig på e-post dhk@dhk.no

T-skjorter
Str. 4-6 år, 8-10 år, 12 år, 14 år (XS), S, M, L, XL. T-skjortene er unisex.

Ofte besvarte spørsmål:

Hvordan betaler vi?
– Påmelding og betaling skjer direkte via denne nettsiden. Vi benytter billettsystemet TicketCo og du betaler her.

Får jeg tilsendt bekreftelse på at jeg er påmeldt?
– Du vil motta en kvittering via e-post. Det er din bekreftelse på at påmeldingen er gjennomført. Dersom du ikke kan se å ha mottatt kvitteringen på e-post bør du sjekke søppelpost/spam.

Jeg vil gjerne bo og trene sammen med venninnene mine. Kan jeg det?

– Ja, selvfølgelig. Vi registrerer alle fra samme klubb som er født i samme år sammen med hverandre. Hvis du i stedet ønsker å bo og trene sammen med noen fra en annen klubb, skriver du dette i påmeldingsskjemaet når du bestiller.

Er det mulig med søskenmoderasjon?
– Ja. Bror/søster betaler kr 3.150,- (med overnatting) / kr 2.150,- (uten overnatting)

Jeg har matallergi. Får jeg tilpasset maten?
– Ja, selvfølgelig. Oppgi hvilke allergier du har i påmeldingsskjemaet når du bestiller.