Semifinalene er klare – Drammen
Foto: Roy Johnsen Drammens Tidende

Semifinalene er klare

DHK møter ØIF Arendal i semifinalen, mandag 19:00

Vi måtte vente helt til søndag kveld for å få vite hvilket lag DHK skulle møte i semifinalen. Siden Elverum vant serien var det de som valgte motstander først. Da Elverum valgte Haslum ble det klart at DHK møter Arendal i semifinalen. Kampen spilles mandag 30. apreil klokken 19:00.

– Krstian, Elverum valgte Haslum så da blir det en ny duell mellom Drammen og Arendal. Er du fornøyd?

Vi regnet egentlig med at Elverum kom til å plukke Haslum så dette kom ikke som noe stort sjokk. Det spiller ikke så særlig stor rolle om hvilke av Haslum og Arendal vi hadde fått. Vi vet vi kan slå begge og vi har trua inn mot disse kampene. Det vi trenger nå er et realt trøkk på tribunene.

 Med seier hjemme og uavgjort borte har DHK en ørliten teoretisk fordel. Men det skal spilles best av tre kamper, så det er en jobb å gjøre.

Billetter vil bli lagt ut for salg på Ticketco.