Joakims prosjekt – Drammen

Joakims prosjekt

Mens vi venter på kveldens resultater, her er en glad-sak fra Notodden

Lørdag 14. april, arrangerte Joakim Hykkerud en kjendiskamp på Idrettsparken i Notodden. Hallen var stapfull og de som hadde tatt turen kunne se Mamelund skyte hull på Iskriger-Glenn eller beskue antrekket, Aune Sand hadde kledd på seg for kvelden. Dette var av såppass interesse at «God kveld Norge»-produksjonen ønsket å lage sak på dette og sendte programmet i gårsdagens episode. Dette henger sammen med Joakims eget prosjekt hjemme i Notodden, som har fått navnet «Hykkerud fondet».

– «Jeg starter ett eget fond der inntekten jeg får inn skal gå til vanskeligstilte barn/ungdom og familier. Jeg syntes det er veldig viktig at alle skal ha muligheten til å drive med det de drømmer om eller at de skal få midler av fondet om familien er i en vanskelig situasjon økonomisk. Om man har en tøff periode og trenger hjelp for å få endene til å møtes, da er det «Hykkerud fondet» dem kan komme til. Det skal ikke være farlig å spørre meg om hjelp. Jeg har hatt en periode i livet mitt da jeg trengte hjelp når jeg var igjennom en tøff periode med samlivsbrudd, så jeg vil være en som kan hjelpe andre uansett form for hjelp», kan Joakim fortelle engasjert.

– Så kjendiskampen var da en inntektskilde til dette fondet?

– Det stemmer og vi skal ha flere veldedighetskamper og og prosjekter for å samle inn midler til å hjelpe andre. Samtidig har vi prosjekter gående med «Right to play». Vi lager forskjellige arrangementer hvor inntektene går til forskjellige andre lan for å styrke barns mulighet til å drive med idrett og å kunne utfolde seg som barn. 

 

Har du lyst til å være med å støtte noen av disse prosjektene kan du nå Joakim på mail: jh@joakimhykkerud.com eller telefon:  45802340