PowerTech gruppen med utvidet samarbeid med DHK – Drammen

PowerTech gruppen med utvidet samarbeid med DHK

En viktig avtale for DHK og en bekreftelse på at DHK er på rett vei.

Arne Dokken, DHK;

PowerTech gruppen er en viktig samarbeidspartner for DHK noe de har vært i mange år. Alle som har vært i Drammenshallen har sett det store PowerTech seilet som henger på veggen i hallen. Vi gleder oss til et videre og utvidet samarbeid med PowerTech gruppen.

Powertech gruppen er en ledende bedrift i sitt slag i Drammen.

Bjørnar Sønsterud, PowerTech gruppen;

PowerTech gruppen ønsker å være en støttespiller i lokalmiljøet. Vi har vært en samarbeidspartner til DHK i mange år og ønsker derfor et videre samarbeid. PowerTech gruppen ønsker å være synlig på spillerdrakten til DHK. Vi kommer derfor til å ha PowerTech og Elektrisk Produksjon sine logoer på hver sin overarm. Samtidig gleder vi oss til fortsettelsen av den fremgangen DHK har vist de siste årene både på og utenfor banen.