Vi kjenner hverandre godt nå. – Drammen

Vi kjenner hverandre godt nå.

Etter tre kamper mot BSK denne sesongen så blir fokus på detaljer, viktigere enn å lære nye triks.

Med tre av tre mulige seirer mot, Bækkelaget denne sesongen; vil mange forvente seier i morgendagens bortekamp mot BSK. Gøran er litt mer forsiktig i antagelsene og minner om at det ikke har «walk over-seirer».

– Jeg er sikker på at det blir en tøff kamp. Med tre kamper under beltet, to på veldig kort tid så kjenner vi hverandre veldig godt. Vi vant førsteomgangen i Drammenshallen men andreomgangen var kjempejevn. Går vi ut der nå og tror det hele er avgjort kommer virkeligheten til å treffe oss hardt og fort.

Hva blir viktig å holde fokus på gjennom kampen?

– Alt. Men for å sette fokus på noe vil det å stå godt i forsvar være kjempeviktig. Vi sto godt i store deler av kampen på mandag synes jeg. Det vi kan bli bedre på er å løpe enda mer. Vi har mer å gå på i kontrafasen, vi taper litt for mange baller der.

Joakim, hva gjorde vi riktig i angrepsspillet på mandag som vi må ta med oss videre?

– Det har vært en lang pause, med en landslagssamling i mellom der som ødelegger litt flyten i treningene, men jeg synes vi gjør det vi har trent på. Det er lite «one man show» og tilfeldigheter. Det vi må legge igjen til neste kamp er en del tekniske feil. Vi hadde episoder hvor vi rotet litt og ødela gode angrepsmuligheter, men det er jeg trygg på er vekk på torsdag.

 

Kampen er klokken 19:00 i Bækkelagshallen. Det vil bli «live» oppdateringer på facebook og instagram og du kan se kampen direkte på håndballtv.com. Men helst vil vi høre dere på tribunen.