DHK-BSK 33-26 – Drammen

DHK-BSK 33-26

DHK tok første stikk i kvartfinalen

For tredje gang denne sesongen, var det DHK mot Bækkelaget; Drammen mot Oslo. Med to seirer fra før, var det liten tvil om at DHK var forhåndsfavoritter og BSK, revansjelystne. Men gutta levde opp til forventningene og tok en solid seier hjemme foran de fremmøtte tilskuerne. Det hører med til historien at banens beste for DHK ble Mathias Kolstad Holm og hovedpersonen selv var ganske fornøyd med hva laget presterte.

– Vi kommer inn i kampen og vi virker godt forberedt. Forsvaret gir meg masse hjelp og jeg synes førsteomgangen er ganske solid, med mange kontringer. Aksel har jo en der hvor han tar en BSKer helt på senga når han bakfra snapper opp ballen rett foran nesa hans og setter inn målet bak en sjanseløs keeper. Nydelig assist av Oskars brystkasse av betong, som sender den ballen i retning BSK sitt mål. Jeg synes kampen var ganske identisk med forrige match mot de. Vi starter sterkt, roter litt i andreomgang før vi drar det i land mot slutten.

– Du har jo en ganske god trend nå på nyåret, med flere bestemannsprisen, har du fått nytt drikkevann eller noe?

– Er du overrasket over toppnivået mitt? Nei, vi har et bra forsvar foran meg og vi har vært solide i hele år. Vi slipper inn klart færrest i hele serien. All honnør til forsvaret som hjelper Andreas og meg.

Det var dog noen ting, Kristian ikke var helt fornøyd med.

– Jeg synes det kladdet litt. Det er periodevis veldig bra men som skifter perioder med mye rot. Jeg ser at vi har hatt en lang påskeferie etterfulgt av en uke med landslag hvor en del av gutta var borte. Det har ikke blitt nok treninger samlet synes jeg så jeg er veldig fornøyd med at vi får seieren.

Med en kamp unnagjort og kort tid er det begrenset hva man får tid til å gjøre, men Kjelling har planen klar for hva som må sitte på torsdagen.

– Vi må få tilbake rytmen i det etablerte angrepet sammen med noen justeringer i det etablerte forsvaret. Det er småting å rette for sett over det hele er jeg ganske fornøyd. Om vi vinner med 10 eller ett er uvesentlig, det viktigste er at vi vinner.