DHK må på assistenttrenerjakt. – Drammen

DHK må på assistenttrenerjakt.

Vegard Saua takker for seg og tar over Stabæks håndballdamer

Vegard Saua har de siste sesongene vært assistenttrener for Kjelling. Denne vinteren fikk han et tilbud som det ble vanskelig for en trenerspire å takke nei til da han fikk tilbud om å ta over Stabæks A-lag på damesiden. Vegard har noen ord han gjerne vil dele med dere alle:

– Tiden i DHK går nå mot slutten for meg.

Jeg ble spurt om å være med da Kjelling tok over som trener og hadde ingen problemer med å takke ja til jobben. Det var stort for meg personlig å skulle jobbe i en klubb med en stolt håndballhistorie.

Det har nå gått to og en halv sesong siden starten og jeg avslutter jobben som assistent for Kjelling for å gå videre som hovedtrener for Stabæk. I løpet av tiden jeg har vært her har jeg knyttet sterke vennskapsbånd til støtteapparatet med Kjetil, Krogh, Marius, Marko og Kjelling. Nye bekjentskaper i administrasjonen, de frivillige og styret i klubben.

Vi har vunnet cupfinalen, tatt sølv i serien og vinner sikkert sluttspillet, men det som kommer til å sitte igjen resten av livet er kontakten jeg har fått med gutta. En fantastisk gruppe med snille, greie og flinke gutter. Enkelte har jeg daglig kontakt med utenfor Drammenshallen både med trening og hygge.

Jeg håper det fortsetter til tross for at jeg ikke lenger kommer daglig til Drammenshallen. Jeg har lært mye av Kjelling og spillerne, mye tar jeg med meg videre til den nye jobben, men nå får jeg også muligheten til å teste ut egne tanker rundt håndballen. Det vil på sikt være mer utviklende for meg selv. Jeg tipper også at det unge laget i fotballoppvarmingen trekker pusten dypt og er fornøyd med at fotballoppvarmingens GIGANT er på vei bort.

Nå får de endelig sjansen til å vinne kamper de også. Da er det bare for oss å kline til i sluttspillet før vi skiller lag. Jeg har blitt utrolig glad i klubben og kommer gjerne og ser at dere drar inn nye titler. #blåihjertet.

Kristian har bare gode ord å si om sin assistent, gjennom de siste årene.

– Vegard er først og fremst en veldig bra person. Behagelig å være rundt og ikke minst en humørspreder i gruppa. Han har vært trener i mange år før han ble med meg i Drammen. Vegard kan mye og er alltid på søken etter å lære mer. Stabæk er heldige med signeringen av Vegard og vi vil savne ham.

Vegard er å se på treninger og på sidelinjen gjennom hele sluttspillet. DHK takker Vegard for jobben han har lagt ned for oss og ønsker ham masse lykke til med denne spennende utfordringen.

Billetter til kveldens kamp finner dere på ticketco. Linken er vedlagt under:

https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/kvartfinale_i_sluttspillet_dhk__baekkelaget