Før kvartfinalen: Målvaktenes dom – Drammen

Før kvartfinalen: Målvaktenes dom

Vi tok tempen på gutta for høre hva de tenker, før mandagens kamp.

Kampen nærmer seg med stormskritt og for hver dag som går, trenes det og terpes det på viktige elementer i spillet. Alt leder opp til avgjørende periode i kampene, som vil avgjøre om det blir seier eller tap. Som det gjerrigste laget i ligaen, så er det ingen tvil om at våre målvakter kan sakene sine. Disse karene som ser mesteparten av kampen fra avstand har nok sine tanker om kampen og sluttspillet.

Mathias hva tenker du om å møte Bækkelaget igjen så tidlig etter siste kamp?

– Jeg tenker at det blir en tøff match. Bækkelaget har nok lært mye fra den kampen sist. Vi må passe godt på «Hauge», Patrickson ellers kan de finne på mye ugang. 

Andreas, dette blir ditt første sluttspill i Norge. Hvordan blir dette for deg?

  • Det blir «riktigt kul». Ja det er mitt første sluttspill i Norge, men jeg har tre sluttspill fra Sverige bak meg. Der gikk vi alltid til semifinalen så jeg satser på at det er en trend jeg kan fortsette med her. Jeg har sterk tro på det vi gjør, samtidig som vi vet st det blir tøffe matcher denne uken.

Hvordan skiller sluttspill seg fra vanlig ligakamper?

– Man vet ikke hvilke lag man skal møte før helt tett på. Det er begrenset hva man kan gjøre i forkant. Man må legge opp en «gameplan» og følge den så godt det lar seg gjøre. I dette tilfellet med Bækkelaget så kjenner vi dem godt etter to kamper i grunnspillet, og den siste kampen så tett på. Det blir vanskelig å komme på noe nytt som de ikke kjenner til, så alt må bare være sykt bra.

 

Hjelp gutta med å spille «sykt bra». Møt opp og hei de frem, hjemme på mandag klokken 19:00. Billetter kjøpes på Ticketco:

https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/kvartfinale_i_sluttspillet_dhk__baekkelaget