Hermann tilbake fra landslagssamling – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

Hermann tilbake fra landslagssamling

Golden league er over for denne gang og vår Hermann er tilbake i laget etter sin første landslagssamling. Det har vært en turnering hvor Norge har prestert noen gode resultater og noen litt under pari. Vår egen Vildalen sto midt oppi det og fikk mange minutter på banen til å vise seg fram og få kjenne på det internasjonale nivået.

Velkommen tilbake Hermann, det må ha vært en stor opplevelse å tråkke inn i garderoben for første gang?

– Det var veldig gøy. Man er litt spent i starten, men dette var en fin gjeng som tok meg godt imot og var inkluderende fra første stund.

Hva gikk gjennom hodet ditt da du fikk ditt første innhopp?

– Da handlet det alt om å huske på instruksjonene jeg hadde fått og hvilke arbeidsoppgaver jeg hadde.Jeg ønsket å være proaktiv og ikke stå med lua i hånda. Man prøver å psyke seg opp så man kommer inn og tar ansvar, slik at når den første taklingen kommer, taklet jeg den. Det hjalp veldig for resten av kampen og de neste kampene. 

Har du plukket opp noen nye triks du kan hos oss?

– Kanskje ikke nye triks, men jeg har fått masse konstruktive tilbakemeldinger fra Berge, som jeg skal fokusere mer på og forhåpentligvis kan det gjøre meg til en bedre spiller for DHK.

 

Oppsummert, hva synes du selv om din første landslagssamling?

– Jeg er ganske fornøyd med uken og kampene. Det var utrolig høyt nivå og å få kjenne på hvor «lista» ligger . Siste kamp mot Danmark var ikke noe
bra skuddmessig, men slik ble det.

 

Billetter til kvartfinalen i sluttspillet, for du kjøpt på ticketco.no. Link under:

https://dhk.ticketco.events/no/nb/e/kvartfinale_i_sluttspillet_dhk__baekkelaget