Før kvartfinalen: Intervju med Geir Oustorp – Drammen
Foto: Roy Johnsen, Drammens Tidende

Før kvartfinalen: Intervju med Geir Oustorp

Geir Oustorp er fortsatt dypt inne i håndballverdenen

Mandag 16. april tar vi imot Bækkelaget til det som blir første kamp i kvartfinalen i årets sluttspill. I den anledningen har vi pratet med et knippe gamle DHK spillere om deres tid i klubben og hva de synes om ståa idag.

Førstemann ut er Geir Oustorp.

Geir var med i den fantastiske generasjonen som vant Europacupen i 96′. For tiden er han trener i Larvik og politibetjent i Drammen.

Geir, vi begynner rett på; hvordan endte du opp i DHK?

– Jeg spilte for Sandefjord håndball og så skulle jeg i praksis med politihøgskolen  i nettopp Drammen. Da fikk jeg tilbud om å spille for DHK og da ble det bare sånn.

Hva er dett beste sportslige minne fra tiden i DHK?

– Det er vanskelig å komme utenom Europacup-triumfen. Og det skyldes veldig den gjengen vi var. Vi hadde et utrolig godt samhold og var som en kompisgjeng som også spilte håndball i DHK sammen. Det å få oppleve en slik triumf sammen da er noe jeg vil bære med meg resten av livet.

Hvar den tøffeste spilleren å møte?

– Jonny Jensen uten tvil. Vi var barndomskamerater og han var alltid den fyren du valgt først på laget. Han har alltid vært så god. Og så var han større enn alle andre. Stor, muskuløs og god gjorde ham vond å møte.

Har du fått tid til å se noe av DHK i år da?

– Vi har jo kamper selv nesten alltid med dere så det har ikke blitt så mye som jeg hadde håpet. Jeg fikk jo sett cupfinalen så det var veldig moro. DHK har imponert i år så jeg krysser fingrene for at de går hele veien til finalen igjen.