Hermann Vildalen tatt med på A-landslaget – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

Hermann Vildalen tatt med på A-landslaget

Som man reder, ligger man ;)

Vår egen, Hermann Vildalen har blitt tatt ut blant Christian Berges menn til Golden League turneringen som spilles fra 5-8. april. Hermann var for det meste skadet hele høst-delen av sesongen men har gjort sakene sine veldig bra siden returen. Spilleren selv er ydmyk til uttaket.

– Dett var litt overraskende. Jeg hadde ikke trodd at dette skulle skje nå. Dette synes jeg er utrolig gøy og jeg blir litt småstolt over det arbeidet jeg har lagt ned. Jeg tror dette blir utrolig morro og gleder meg til å se og lære av de aller beste norske gutta.

Dette blir Hermanns første turnering med A-landslaget. Norske skal møte Island, Frankrike og Danmark.