DHK-Bækkelaget 30-26 – Drammen
Foto: Haakon Hallingstad

DHK-Bækkelaget 30-26

Nok en god hjemmekamp, kroner et sterkt grunnspill av DHK

I kjent Hollywood stil var det kamp til siste serierunde. DHK hadde alt å spille for da det sto om sølvmedalje og en viktig plassering før sluttspillet. Og det bare måtte gå guttas vei i går kveld. For å ikke være avhengig av andre, var det seier eller uavgjort som måtte til. Det var aldri et problem for våre gutter. Som i kjent stil på hjemmebane denne sesongen, gikk DHK ut i fult kjør og tok ledelsen med en gang. Det var til tider store forskjeller mellom lagene noe som resulterte i en ledelse på hele syv mål periodevis. Kristian var sett over ett, veldig fornøyd med kampen:

– Vi starter førsteomgangen veldig bra. Det er som vi har trent på; være uredd i angrepsspillet, aggressive i forsvar og holde et høyt tempo. Dette avtar utover i førsteomgang og vi avslutter omgangen sånn passe. Vi starter andreomgangen også sånn passe og  faller helt igjennom i midten av andreomgang før vi reiser oss igjen og kontrollerer hjem seieren. vi klarer å bevare fatningen selv om veldig lite stemmer.

 

 

–  Vi har to kortslutninger borte mot Kolstad og Fyllingen som jeg er lite fornøyd med. Den borte mot Falk-Horten synes jeg er grei for der spilte Falk et solid forsvarsspill. Resten av kampene har vært ålreite og til tider kjempe bra. Jeg er ikke så opptatt av å nå alle disse målene man setter før sesongen. For meg er det viktigere at vi spiller bra og den daglige jobben. Det er så mye uforutsett man ikke kan ta høyde for. Hadde vi fått en skade til på nøkkelspillere, så kunne vi ha endt et helt annet sted på tabellen. 

Før sluttspillet venter påske og en velfortjent pause for hele laget. Kristian selv har rolige planer for ferien.

– Nå blir det først fjellet med barna før en kjæreste-tur til Barcelona så dette ser jeg veldig fram til.